Over ons

Wij zijn Robin en Joanne: de twee gezichten van het bedrijf Voorne Tweewielers. Voorne Tweewielers is gevestigd aan de Burgemeester Letteweg 42 in Oostvoorne, een mooie en gezellige badplaats gelegen op het eiland Voorne-Putten in Zuid-Holland. In 1999 is het bedrijf opgericht door Robin en hij is destijds begonnen met het verkopen van fietsen, onderdelen en accessoires en het repareren en onderhouden van fietsen. Later is daar de scooterverkoop, -reparatie/-onderhoud aan toegevoegd….

20131208-Voorne2wielers-121-2In 2006 is Joanne deel uit gaan maken van Voorne Tweewielers. Zij is voornamelijk verantwoordelijk voor de verkoop en de interieurstyling van de winkel. Robin ontfermt zich voornamelijk over de reparaties en het onderhoud van fietsen en scooters.

Een aantal jaren later (2012) hebben we een grote en spannende stap gemaakt met het uitbreiden van onze zaak. De bestaande winkeloppervlakte werd hierdoor een stuk groter; maar liefst 100 vierkante meter kwam erbij! Iets wat we al heel lang, heel graag wilden…

In de fietsenbranche van tegenwoordig proberen wij ons te onderscheiden door onze deskundigheid en betrokkenheid bij de klant. Nog steeds zijn we dagelijks bezig om onze winkel en service ‘up-to-date’ te houden. We vinden het heel belangrijk dat iedere klant zich prettig en begrepen voelt en voorzien wordt van de juiste informatie. Samen zetten wij ons hier de volle 100% voor in!

 

Graag tot ziens bij Voorne Tweewielers!